Diyarbekirspor sahaya inmeye hazırlanıyor

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor, haziran ayında başlaması ön görülen liglere hazırlık için planlama yapmaya başladı.

Haberler 01.05.2020 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm dünyay etkisi altna alan yeni tip korona virüs salgn nedeniyle 15 Marttan itibaren ara verilen Türkiye futbol liglerinin haziran aynn ikinci haftasnda balatlarak temmuz aynn son haftasna kadar sonuçlandrlmas planlanyor. TFF ile UEFA arasnda geçtiimiz günlerde yaplan video konferansl toplantda liglerin kald yerden itibaren oynatlarak tamamlanmas karar çkarken, TFF ise önümüzdeki günlerde Bilim Kurulundan gelecek tavsiye kararna göre ligleri haziran aynn ikinci haftasnda balatmay amaçlyor. Maçlarn seyircisiz olarak oynatlmas ise kesinleti. Liglerin oynatlacana dair izlenimlerin fazlalamasndan sonra takmlar, hazrlklar için planlar yapmaya balad.

FUTBOLCULARIMIZ ZN ALIP DYARBAKIRA GELECEK

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Diyarbekirspor Basn Sözcüsü ve Bakan Vekili Veysi Avar, mays aynn ilk haftasnda Diyarbakrda toplanarak antrenmanlara balamay planladklarn söyledi. Avar, Bize ulaan bilgilere ve genel izlenimlerimize göre ligler seyircisiz oynatlarak sezon tamamlanacak. Birçok takm gibi biz de planlar yapmaya baladk. Futbolcularmz, bulunduklar ehirlerin resmi makamlarndan alacaklar izin belgeleriyle Diyarbakra gelecek. Önümüzdeki haftann sonuna doru yeni tip korona virüs önlemlerine uygun olarak antrenmanlara balamay planlyoruz. nallah ligi salkl ve huzurlu bir ekilde oynayarak bitirmek nasip olur. Bata da ifade ettiimiz gibi devletimizin ve federasyonumuzu verecei her türlü karara sayglyz. Önemli olan insan sal, bunu en iyi bilen ve hesaplayan da iin uzman olan Bilim Kuruludur dedi.

Ana Sayfaya Git