Diyarbekirspor, Taraftarlarından destek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, son 2 sezonda Play-Off finali ve yarı finalinde kaçırdığı 2.Lig şansını bu kez kaçırmak istemiyor.

Haberler 15.01.2016 - 14:45 Son Güncelleme : 15.01.2016 - 14:45

Yeşil kırmızılı ekip, 2.Lige doğrudan yükselmek isteyen taraftarlara kenetlenme çağrısı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Son 2 sezonda hem kendi hatalarımız hem de şanssızlıklar ve haksızlıklar sonucu avucumuzun içinden kaçan şampiyonluğa bu sezon ulaşmakta kararlıyız. Bu başarabilecek kapasiteye sahip bir kadro ve takıma sahibiz. İkinci yarıda hem sahamızda hem deplasmanda zor ve önemli maçlar yapacağız. Hakem hatalarının sonucu belirlemediği, emek gaspının yapılmadığı bir yarış temenni ediyoruz. Taraftar desteği çok önemli. Takımın sahibi olan taraftarlarımızdan tam bir kenetlenme ve sahiplenme ruhu ile hareket etmelerini istiyoruz denildi.

NİHAT ÖZDEMİRE TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor yönetimi, devre arası kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemire ve Limak Arcadia oteli yönetimine bir kez daha teşekkür ederek kampı tamamladı. Daha önce karayolu ile Antalyadan Payasa geçeceği açıklanan takıma kulüp yönetimi bir jest daha yaparak takımı uçakla gönderdi. Antalyadan uçakla Adanaya giden kafile Adanadan karayolu ile Payasa ulaştı.

Diyarbekirsporlu taraftarlar, Pazar günkü maç için Payasa akın etmeye hazırlanıyor. Azrailler Grubundan yapılan açıklamada onursal başkan Feyzi İlhanlının tahsis ettiği otobüsle Payasa gidileceği kaydedildi. Açıklamada, takımın ikinci yarıya 3 puanla başlaması için her türlü desteğin verileceği kaydedildi. Adana, Mersin ve Hataydaki taraftarlar da kendi aralarında organize olup ayarladıkları araçlarla Payasa gelecek. Maça gelecek taraftarlardan centilmenlik ölçüleri içinde ve takıma zarar vermeyecek şekilde destek vermeleri istendi.

Ana Sayfaya Git