Diyarbekirspor terörü lanetledi, sosyal medyada takdir topladı

Diyarbekirspor’un Elaziz Belediyespor maçına, İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırılarını kınayan pankartla sahaya çıkması,Elaziz Belediyespor’un tribüne çağrılarak alkışlanması sosyal medyada geniş yankı buldu. Bir çok kulübün taraftarları,bu davranış için teşekkür mesajı yazdı.

Haberler 20.12.2016 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BEKTA VE KAYSER. BAINIZ SA OLSUN

Diyarbekirspor, kendi sahasnda oynad Elaziz Belediyespor maçna geçtiimiz günlerde stanbul Beikta ve Kayseri merkezde bir 60a yakn vatandamzn hayatn kaybetmesiyle sonuçlanan terör olaylarn knayan pankartla çkt. Taraftar grubu Ultra Sur tarafndan hazrlanan pankart futbolcular tarafndan tand. Taraftarlar ayrca komu kent takm Elaziz Belediyespora da jest yapt. ki takm futbolcularn el ele tribüne çararak alkladlar.

Bu davran sosyal medyada günün konusu olurken,bir çok kulübün taraftarlar bu davran takdir eden yorumlar yapt.

ELAZZ BELEDYESPORDAN ÖZEL TEEKKÜR MESAJI

Elaziz Belediyespor hem Diyarbekirspora hem de taraftarlarna teekkür etti. Açklamada,

Karlamaya Beikta ve Kayseri ban saolsun pankartyla çkan ve mükemmel bir ev sahiplik örnei gösteren Diyarbekirspor Kulübü futbolcularna ve yönetimine teekkür ederiz.

Her iki ekibin futbolcularn tribüne çararak Türk - Kürt kardetir, ayrm yapan kalletir, her yer Kayseri, ehitler ölmez vatan bölünmez sloganlar atan Diyarbekirspor taraftarlarna da teekkürü bir borç biliriz. denildi.

Ana Sayfaya Git