Diyarbekirspor: "TFF’nin liglerle ilgili kararına saygılıyız"

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Diyarbekirspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün açıklanan liglerin haziran ayının ikinci haftasında kaldığı yerden devam etmesi kararını saygı ile karşıladığını açıkladı.

Haberler 07.05.2020 - 01:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Nihat Özdemir, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda 15 Martta erteledii Türkiye liglerinin haziran aynn ikinci haftasnda yeniden balayacan açklad. Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Amatör Lig müsabakalarnn tamam salgn tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacan belirten Özdemir, salgnn gidiatna göre baka planlar olduunu da kaydetti.

TFF3. Lig 3. Grupta Play-Off mücadelesi veren Diyarbekirspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafndan bugün açklanan liglerin Haziran aynn ikinci haftasnda kald yerden devam etmesi kararn sayg ile karladn açklad. Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, salgnn ortaya çkmasndan itibaren ortaya koyduklar duruun devam ettiini belirterek alnan karara saygl olduklarn söyledi. Avar, Salgn ülkemizde görülüp maçlar ertelendiinde insan salnn daha önemli olduunu beyan ederek devletimizin alaca her türlü karara saygl olduumuzu beyan ettik. Dün Salk Bakan ile görüen Futbol Federasyonu bugün kararlar ald. Buna göre maçlar kald yerden devam edecek. Bu karara saygl olduumuzu belirtmek istiyoruz. Takmmz virüs tedbirlerine uygun ekilde lige hazrlayp mücadelemizi ortaya koyacaz. Kulüp olarak zaten gerekli tedbirleri almaya balamtk. Kulüp tesisimizi dezenfekte edip her türlü önlemi alm durumdayz. Futbolcularmz, bulunduklar ehirlerin ilgili kurumlarndan yasal izin alarak Diyarbakra gelecek ve idmanlara balayacaz. Hedefimiz iyi bir ekilde hazrlanp Play-Off mücadelesine kaldmz yerden devam etmektir dedi.

Ana Sayfaya Git