Diyarbekirspor TFF’nin toplantısını bekliyor

Daha önce 15 Haziranda Diyarbakır’da toplanmayı kararlaştıran Diyarbekirspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelecek hafta 2. Lig ve 3. Lig konusunda yapacağı toplantı nedeniyle bu programı iptal etti.

Haberler 17.06.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig ekibi Diyarbekirspor, Futbol Federasyonunun gelecek hafta 2. Lig ve 3. Liglerin durumu hakknda yeni bir karar vereceini açklamasndan sonra karar deiikliine gitti. Daha önce 15 Haziranda Diyarbakrda toplanp idmanlara balamay kararlatran yeil-krmzl kulüp, bu karar askya alarak gelecek hafta yaplacak toplanty beklemeye balad. Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, ortada konuulan birçok senaryo olduuna dikkat çekerek federasyondan tüm maduriyetleri ortadan kaldracak kararlar beklediklerini söyledi.

Küme düme riski olan ile iddias kalmayan takmlarn ince hesaplar yaparak kalan maçlar oynamak istemediini savunan Avar, Bu durumda iddias olan takmlara hakszlk olacak. Burada bir emek ve kul hakk söz konusudur. Biz bunu emee saygszlk olarak kabul ederek kar çkyoruz. Futbol Federasyonu gelecek hafta bir karar verecek. Bu kararn adil ve kimseyi madur etmeyecek biçimde olmasn istiyoruz. Aksi halde bunun vebali ar ve madur edilen camialarda derin bir krgnla yol açar. Futbol Federasyonunun alaca kararlara göre hareket edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git