Diyarbekirspor transfer atağında

Teknik direktörlük görevine Soner Tolungüç’ü getiren Diyarbekirspor, kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. 1.Lig ve 2.Lig’den bir çok oyuncunun teknik heyet ve yönetimin radarında olduğu ifade edildi.

Haberler 07.01.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Ligdeki ilk sezonunda en az Play-Offa kalma hesaplar yaparken, ilk yarda umduunu bulamayan Diyarbekirsporda u ana kadar takmdan Sinan Akaydn, Utku en, Okan Dernek, Abdülaziz Solmaz,Frat Arkan, Volkan Altnsoy ve Erkan Takran ayrld. Baz oyuncularla daha yollarn ayrlmas bekleniyor.

Kulübün açklamasnda,Ligin ikinci yarsnn hazrlklarna Antalyada devam eden takmmz çalmalarn sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde bizlerle devam eden oyuncularmzn ve aramzdan ayrlan oyuncularmzn akbeti tamamen resmiyete döküldükten sonra taraftarlarmza duyurulacaktr. ifadelerine yer verildi.

GEREKL TAKVYELER YAPACAIZ

Kamp çalmalarn Antalyada teknik direktör Soner Tolungüç nezaretinde sürdüren Yeil-Krmzl kulüp, bir çok mevkiye takviye yapmak için araylarn sürdürüyor. Kulüp Bakan Turan lgin,Teknik direktör sorunumuzu çözdük. Bu ligleri çok iyi bilen, deneyimli ve baarl olan Soner hocamzla baarl olacamza olan inancmz tamdr. Ayrlan oyunculara verdikleri emekler için teekkür ediyoruz. Takmmzn gücüne güç katacak takviyeler yapacaz. Taraftarlarmzn bundan endiesi olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git