Diyarbekirspor transferde fırtına gibi

İlk kez mücadele ettiği 2.Lig’de şampiyon olarak TFF 1.Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan Diyarbekirspor, transferde fırtına gibi. Şu ana kadar Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig’de başarılı olan önemli oyuncular transfer edildi. Başkan Turan İlgin,”Nokta transferler yapıyoruz. Bilmediğimiz hiçbir oyuncuyu almıyoruz. ” dedi.

Haberler 03.07.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transferin hareketli takmlarndan olan Diyarbekirspor, kadrosunu önemli futbolcularla takviye ederek yeni sezona hazrlanyor.

u ana kadar Sakaryaspordan Abdülaziz Solmaz, 1877 Alemdaspordan çalar Özel, Kocaelispordan Gökhan Meral, Krehir Belediyespordan Volkan Altunsoy ve Nuri Melih Mursal transfer edildi.

ç transferde ise geçen sezon takm ampiyon yaparak 2.Lige tayan 8 futbolcu ile anlamaya vard.

Bakan lginden Kamp Program Açklamas

Diyarbekirspor Kulüp Bakan Turan lgin, nokta transferler yaparak sezona iddial hazrlanmak istediklerini söyledi. Teknik heyetle uyum içerisinde çalarak takmn hedeflerine uygun transferler yaptklarn belirten Bakan lgin, Bir çok oyuncu ile ilgili öneriler geliyor. Ancak biz bildiimiz oyuncular alyoruz. Bu konuda yeterince aratrmalarmz var. Takmmz 23 Temmuzda Ankara Kzlcahamamda ilk etap kamp çalmalarna balayacak. Daha sonra ikinci etap çalmalarn Boluda yapacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git