Diyarbekirspor yeni hocasıyla çıkışta

Spor Toto 3.Lig 3. gurup takımlarından Diyarbekirspor Teknik Direktör Metin Altınay yönetiminde gösterdiği çıkışla dikkat çekiyor.

Haberler 26.10.2016 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnayla 4 maça çkan takm, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplad. Altnay yönetiminde 6 gol atan takmmz 1 gol yedi. Futbolda daima gelecee bakmann esas olduunu belirten Altnay,baar için istikrarn art olduunu söyledi. Pazar günü konuk edecekleri Afjet Afyonsporun dikkat edilmesi gereken bir rakip olduunu anlatan Altnay, taraftarlardan da destek istedi.

DYARBEKRKIRDA KAYBETMEK STEMYORUZ

Altnay,4 maçta 10 puan topladk. Bakldnda kötü bir performans deil. Ancak Düzyurtspor maçnda yakaladmz pozisyonlar gole çevirebilseydik 12 puana da ulaabilirdik. Her zaman için önümüze bakmalyz.Bizim için her maç ve her rakip önemli. Özellikle Diyarbakrdaki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Daha önce ifade ettiim gibi iç saha maçlarnda rakiplerimize baskmz hissettirmeliyiz. Bunu baarabilecek gücümüz var. Afjet Afyonspor ligin iyi ve iddial takmlar arasnda yer almaktadr. Fakat rakipten çok bizim yapacaklarmz önemli. yi oynayp iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Taraftar bir takm için önemli bir güçtür. Taraftarlarmz takmmza destek olmaya davet ediyoruz dedi.

DYARBEKRSPORDAK PROFL

Seyrantepe Stadndaki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi alrken, 10 gol atp kalesinde 4 gol gördü. Sezonun ilk haftasnda Tarsus dman Yurduna 2-1 yenilirken, daha sonra 12 Bingölsporu 5-2,Maltepesporu 3-0 ve Bergama Belediyesporu 1-0lk sonuçlarla malup etti. Yeil-Krmzl takm, deplasmanda ise 4 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine 5 puan yazdrd. Deplasmanda 3 gol atan takmmz kalesindeki 4 gole engel olamad.

Ana Sayfaya Git