Diyarbekirspor yeni sezondan umutlu

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Afyon’daki yeni sezon hazırlık kampı devam ediyor. Günde çift idman yaparak, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı ekipte teknik direktör Selahattin Dinçel, 1 Eylül’de başlayacak 2019-2020 sezonu için umut verici açıklamalarda bulundu.

Haberler 23.08.2019 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afyondaki kamp çalmalar bata olmak üzere, yeni transferler, ligin ilk maç ve ampiyonluk hedeflerine deinen Dinçel, çok güçlü bir Diyarbekirsporun oluturulduuna iaret etti. Dinçel, Afyondaki yeni sezon hazrlklarmz çok iyi geçiyor. Günde çift idman yaparak hazrlklarmz sürdürüyoruz. yi yolda olduumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Takmda talar yerine oturdu. Eskiler ve yeni transfer edilen futbolcular arasndaki uyum sorunu çabuk ald. Her ey çok iyi ve yolunda gidiyor dedi.

Birbirinden önemli transferlerin gerçekletiine dikkat çeken Dinçel, konumasn öyle sürdürdü:

Srf transfer olsun diye futbolcu almadk. Bize yarayan ve Diyarbekirspora katk sunacak isimleri takma monte ettik. Bu konuda da ne kadar akl bir i yaptmz zaman içinde herkes görecektir. Yeni sezonun balamasn da bu anlamda iple çekiyoruz. 1 Eylülde ilk maçmz Nevehir Belediyespor ile deplasmanda yapacaz. Ligin ilk maçn kazanp sezona iyi bir balangç yapmay hedefliyoruz. Bu takmn her zaman hedefi oldu bundan sonra olmaya devam edecek. Yeni sezonda da ampiyon olmak için mücadele edeceiz. Hedefimiz kesinlikle ligi lider bitirip, 2. Lige ulamaktr. nallah bu hedefe sezon sonunda ular ve bize inanlar mutlu ederiz.

Dinçel, Afyon kampnda yaptklar hazrlk maçlarnda iyi sonuçlar aldklarn da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git