Diyarbekirspor yenilgiye özür

Maltepespor'a 1-0 yenilen ve büyük tepki çeken Diyarbekirspor, "özür" açıklaması yaptı.

Haberler 14.02.2017 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3. lig 3 grupta liderlik mücadelesi veren ancak ald yenilgilerle liderler arasnda 10 puan fark oluan Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, pazar günü Maltepespor karsnda son dakikada gelen gole boyun eip sahadan 1-0 yenik ayrlmasndan dolay taraftarlarndan özür diledi.

Yönetim Kurulu tarafndan yaplan yazl açklamada u ifadelere yer verildi. Takmmzn son olarak Maltepespora deplasmanda 1- 0 yenilerek haftay puansz kapatmasndan ötürü çok üzüntülüyüz. Ayn zamanda üzdüümüz taraftarlarmz adna da derin bir mahçubiyet duymaktayz. Bundan dolay taraftarlarmzdan özür diliyoruz. 2.Lige dorudan çkma ansmz sonuna kadar kovalayacaz,bu olmazsa Play-Offtan da olsa 2.Lige çkacamza inanyoruz.Gerek onursal bakanmzn yapt yatrmlar ve belirledii hedefler,gerekse taraftarlarmzn beklentileri ile ters düen bu kötü performans haliyle hayal krkl yaratmtr. Bu tablo takmmzn kalitesine yakmamaktadr.

KAPASTEMZ BU DEL

Diyarbekirsporun gerçek kapasitesi ve gücü bu deildir. Baarda nasl ödül varsa baarszlkta da ceza olacaktr. Onursal bakanmz takmmz maddi olarak madur etmemek için elinden geleni yapmakta ve imkanlarn zorlayarak fedakarca bir tutum sergilemektedir. Baarsz tablo için de gerekli ilemler yaplacaktr.Bu amaçla kulübümüz tarafndan her türlü önlem ve tedbir alnacaktr. Bu dorultuda baarsz tablo nedeniyle takmmza gerekli para cezas verilecek ve kötü tablonun son bulmas için gerekli uyarlar yaplacaktr.Takmmzn gerçek kalitesini ve kapasitesini ortaya koyarak bizi hedefe ulatracana olan inancmz da bir kez daha güçlü ekilde yineleyerek, taraftarlarmzdan bir kez daha özür diliyor,onlar her zaman olduu gibi yine takmmza sonuna kadar destek olmaya davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git