Diyarbekirspor yüzler gülüyor!

Bingöl yenilgisini unutturan Muğlaspor karşısında alınan galabiyetle, Diyarbekirspor'da yüzler gülmeye başladı. Takım'da sevinç çığlıkları atılırken, Teknik Patron Duman, "şartları risklerle değiştiriyoruz" dedi.

Haberler 07.02.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk yars 0-1 Mulasporun üstünlüüyle sonuçlanan önceki günkü karlamada büyük risk alan ve pe pee iki golu bularak, sahadan 2-1 ayrlan 3. lig temsilcimiz Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, dünü izinli geçirirken, bugün idmanlarna balad. Morallerin hayli yüksek olduu ve sevinç çlklarnn atld Diyarbekirsporda gözler artk, bu haftaki maça çevrilirken, Teknik Patron Ahmet Duman ise Mulaspor karsndaki galibiyetin riske dayal, stratejiyle artlar deitirdiini söyledi.

KNC LGE çIKACAIMIZA NANIYORUM

Duman, Önemli bir 3 puan aldk. Liderle aramzda olan puan farkna bakmyoruz. Biz maçlarmz kazanalm, gerisi artk kader ksmet ii. Bundan sonra artk tamamen haftalk düüneceiz. Bingölde saha artlarndan dolay beklenmedik bir yenilgi aldk. Bunun dnda ikinci yarda iyi gidiyoruz. Sezon sonunda hedeflediimiz 2.Lige çkacamza inanyoruz.

Futbolculara verilen bir günlük iznin ardndan bugün ilk idmann yapacak olan Diyarbekirspor 12 ubat Pazar günü Maltepespor ile deplasmanda oynayaca maçnn kazanmna odakland.

Ana Sayfaya Git