Diyarbekirspor zaman istedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan’den 2-1’lik Gölcükspor maçının değerlendirmesi geldi.

Haberler 06.09.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akan, Gölcüksporu sahalarnda yenerek, lige 2 puanla baladklarn söyledi. Akan, elde edilen sonucun çok önemli olduunu ve 3 puann hedeflerine ilerlemede yol açc olacan belirtti. Gölcükspor maçnda ortaya konulan futboldan çok elde edilen sonucun önemli olduunu kaydeden Akan, Gölcükspor maçn iki bölümde ele alyorum. Maçn ilk yars ve ikinci yarsnda çok farkl bir tablo ortaya koyduk. Yani futbolcularmzn ortaya koyduu performanslar, farklyd. lk yarda daha iyi oynayan, gol atan, mücadele eden ve zevk veren bir Diyarbakrspor vard. Ama ikinci yarda bu performans ortaya koyamadk. Özellikle maçn son 30 dakikalk bölümünde beklenen futbolu sergileyemedik. Ksacas bu bölümde kötü oynadk. Bize yakmayan bir tablo ortaya koyduk. Ama sezonun ilk maç olduu için böyle soru yaadk. Zamanla bu skntlar aacaz ve daha iyi mücadele edeceiz. Diyarbekirsporun bu anlamda gücü ve yetenei var dedi.

Zaman geçtikçe Diyarbekirsporda talarn yerine oturacan vurgulayan Akan, Ligin daha bandayz. Böyle eksiklikler ve uyumsuzluklar her takmda olur. Bunu da ksa sürede atlatacamz düünüyorum eklinde konutu.

Akan, taraftarlaryla buluan bir takm olacaklarn ve önemli baarlara imza atacaklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git