Diyarbekirspor zirvedeki yerini korudu

Misli.com 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbekirspor, deplasmanda Fatsa Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak zirvedeki yerini korumanın sevincini yaşıyor.

Haberler 17.11.2020 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, Fatsa Belediyespor karlamasnda iyi oynamalarna ramen son vurularda etkili olamadklar için galip gelemediklerini ancak deplasmanda alnan 1 puann yine de deerli olduunu söyledi. Avar, Takmmzn liderlii ve çk devam ediyor. Bu hafta itibaryla hedefimize bir adm daha yaklam olduk. Grubumuzun iddial ekiplerinden Fatsa Belediyesporla deplasmanda oynadmz deplasman maçndan 1 puan çkardk. Oynanan futbola bakldnda beraberlie üzülmemiz gerekir. Maçn genelinde üstün oynadk, net pozisyonlar yakaladk ancak son vurularda baarl olamaynca sonuca gidemedik. Takmn ortaya koyduu futboldan memnunuz. Her zaman kazanmak mümkün olmuyor. Hedefe giden yolda puan kayplar olacaktr. Deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Rakiplerimizin kaybettii haftada alnan 1 puann ne kadar deerli olduu lig sonunda anlalacaktr dedi.

ZRVEDEK YER

Sktrlm fikstür programndan dolay haftada 3 maç oynadklarnn altn çizen Avar, Perembe günü evimizde oynadmz çankaya FK maçndan bir gün sonra Fatsa deplasmanna gittik. Perembe günü de Diyarbakrda Edirnesporla karlaacaz. Böylece bir hafta içinde üç maç yapm olacaz. Pandemi sürecinin getirdii zorluklar da var. Haliyle zaman zaman düüler olacak. Önemli olan en az hasar ve kaypla atlatarak hedefe ulamaktr. Teknik heyetimiz ve futbolcularmz elinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyuyor. Takm halinde iyi bir ritim yakaladk. nanmlk havas var, bizi asl sevindiren bu tablodur. Yönetim olarak takm hiçbir yerde yalnz brakmyoruz. Uzun lig maratonu sonunda Diyarbakra ampiyonluk hediye etmek istiyoruz. O sene bu sene olacak. Takma olan inancmz tamdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git