Diyarbekirspor’da Fatih Ergen ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da bir futbolcu ile yollar ayrıldı. Yeşil kırmızılı kulübün başarılı futbolcularından Fatih Ergen, takımla ilişkisini kestiğini duyurdu.

Haberler 16.08.2018 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporla karlkl anlaarak yollarn ayran orta alan oyuncusu Fatih Ergen, veda mesaj yaynlad. Sosyal medya hesab üzerinden açklama yapan genç futbolcu, gururla formasn terlettii Yeil-Krmzl kulüple karlkl anlaarak ayrldn belirterek Diyarbekirspora ampiyonluk yolunda baar diledi.

Kamp çalmalar devam ediyor

Öte yandan Diyarbekirsporun Afyonkarahisardaki yeni sezon hazrlk kamp sorunsuz olarak devam ediyor. Diyarbekirspor Sportif Direktörü smet Ylmaz, kamp çalmalarnn sorunsuz bir ekilde devam ettiini belirtti. Ylmaz, güçlü bir Diyarbekirspor oluturmak için yeni sezon hazrlk kampna büyük önem verdiklerini kaydederek, Üçüncü kamp çalmalarmzn sonuna geldik. Hafta sonunda çalmalarmz tamamlayp, kampmz sonlandracaz. Daha sonra futbolcularmza izin vereceiz. znin ardndan Diyarbakrda toplanp, yeni sezon hazrlklarna kaldmz yerden devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git