Diyarbekirspor’da galibiyet sevinci

Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 8’inci haftada ikinci galibiyetine imza attı.

Haberler 19.10.2021 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,Skntl geçen haftalarn ardnda gelen bu galibiyetle inallah çk sürecimiz balamtr. ifadelerini kulland.

TFF 2.Lig Krmz Grupta çk arayan Diyarbekirspor, arad morali Nide Anadolu Futbol Kulübü karsnda buldu. Rakibin 18.dakikadan itibaren 10 kii oynad karlamada 14.dakikada Gökhan Meral ile 1-0 öne geçen Yeil-Krmzl takm, 38.dakikada Batuhan Süer ve 45.dakikada ahin afakolunun golleriyle devreyi 3-0 önde tamamlayarak, maç da bu skorla kazand ve haftalar sonra 3 puanla tant.

Diyarbekirspor, 9.hafta karlamasnda 23 Ekim Cumartesi günü komu kent Adyamanda Adyaman Futbol Kulübü ile karlaacak.

BU GALBYET NALLAH MLAT OLACAK

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, iyi bir kadro kurmalarna ramen lige iyi balayamadklarn, arka arkaya gelen kötü sonuçlarn takmda moral çöküntüsü meydana getirdiini söyledi. Nide Anadolu Futbol Kulübü maçn bu anlamda bir krlma noktas olarak gördüklerini anlatan Avar,Önemli oyuncularmzn sakatl nedeniyle kadro sknts yaadmz dönemde gelen bu galibiyet üzerimizdeki olumsuz tabloyu ortadan kaldrmamz salad. yi bir oyunla galip gelen takmmz tebrik ediyoruz. Diyarbekirsporun yeri buralar deil. nanyorum ki bu galibiyet bir milat oldu ve bundan sonra üst üste iyi sonuçlar alarak bir an önce hedeflediimiz üst sralara yerleeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git