Diyarbekirspor’da gündem transfer

Kamp çalışmalarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdüren Diyarbekirspor’da teknik heyetin talebi doğrultusunda bazı mevkilere yapılması planlanan transferler için çalışmalar hızlandırıldı.

Haberler 04.08.2021 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamp çalmalarn takip eden Kulüp Bakan Turan lgin, teknik heyetle görüerek takmn eksikleri konusunda fikir al-veriinde bulundu.

Zorlu bir yolculua çktklarn belirten Bakan lgin, sezon içerisinde sorun yaamamak adna alternatifli bir kadro oluturmaya çaltklarn söyledi. Baz mevkiler için araylarn devam ettiini anlatan lgi,Lig uzun bir maraton. 38 haftalk bir yolculuumuz olacak. Bu yarta sakatlklar, hastalklar, cezalar ve pandeminin getirdii dezavantajlar olacak. Bunlarn hepsini hesaba katarak kadro planlamas yapmak zorundayz. Bunun için ince eleyip sk dokuyoruz. Baz mevkilere 3 veya 4 takviye yapacaz. Önemli oyuncularla temas halindeyiz. Bunlar kamuoyunun bildii ve tand isimler olacak. kinci etap kampna kadar kamuoyu ile paylamay amaçlyoruz. Taraftarlarmz rahat olsun iyi bir Diyarbekirspor geliyor. Biz rakiplerimize sayg duyuyoruz, kimseden korkumuz yok dedi.

Ana Sayfaya Git