Diyarbekirspor’da hazırlıklar devam ediyor

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor, Ankara Demirspor ile Pazar günü kendi sahasında yapacağı maça kilitlendi. Yeşil kırmızılı ekip, güçlü rakibini mağlup edip, hem Pazarspor yenilgisini telafi etmek hem de tekrar ligin zirvesinde yer almayı planlıyor.

Haberler 07.10.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekletirdii idmanla Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde yapaca maçn hazrlklarn sürdürdü. Teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleen idmana tüm futbolcular katld. Kou çalmas ile balayan idman, fizik kültür hareketleri ile devam etti. Yaklak 2 saat süren antrenman, yar sahada çift kale maçla tamamland.

PARA CEZASI VERLD

Diyarbekirspora, Ergene Velimeespor maçnda 5ten fazla futbolcusu kart gördüü için kural gerei PFDK tarafndan bin 200 TL para cezas verildi. TFF Hukuk Müavirlii, Pazarspor maçnda 6 fazla futbolcusu kart gördüü için Diyarbekirsporu takm halinde sportmenlie aykr hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatnn 40. maddesi uyarnca PFDKya sevk etti. Ayn maçta Diyarbekirspor idarecisi Numan Polatn ayn müsabakadaki sportmenlie aykr hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatnn 36. maddesi uyarnca tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDKya sev edildi.

Ana Sayfaya Git