Diyarbekirspor’da lige puanla başlama sevinci

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, ilk kez mücadele ettiği bu lige deplasmandan aldığı 1 puanla başlamanın sevincini yaşadı. Çorum FK maçının özellikle ikinci yarısında çok iyi oynadıklarını belirten Kulüp İkinci Başkanı Veysi Avşar, “Kazanabilirdik. Bunun için iyi fırsatlar yakaladık ancak böyle bir maçtan puanla ayrılmak da bizim için iyi bir sonuç” dedi.

Haberler 07.09.2021 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, geçen sezon ampiyon olarak yükseldii 2. Ligde sezona puanla balamann sevincini yayor. Ligin güçlü ve iddial takmlarndan çorum FK karsnda ilk 45 dakikay 1-0 geride kapatan Diyarbekirspor, ikinci yarda kaptan Okan Dernekin att golle skoru eitleyerek sahadan puanla ayrld. Diyarbekirspor, deplasmandaki yenilmezlik serisini de korudu. Son olarak 1 Aralk 2019 tarihinde deplasmanda Pazarspora 3-2 yenilen Yeil-Krmzl takm, son 22 maçta yenilgi yüzü görmedi. Diyarbekirspor, toplamdaki yenilmezlik serisini de 16 maça çkard. Geçen sezonun ikinci yarsnda yenilgi almayan enol Demirin örencileri bu sezona kald yerden devam etti.

HAKEM HATASINA RAMEN PUAN ALDIK

çorum FK karsnda ortaya konulan iyi futbol ve alnan 1 puan memnuniyet oluturdu. Hakemin rakibin att golden önceki ofsayt kaçrarak büyük hata yaptn belirten Kulüp kinci Bakan Veysi Avar, buna ramen ikinci yarda etkili oynayarak sonuca gittiklerini kaydetti. Avar, Yediimiz golden önce bariz ofsayt vard fakat hakemler kaçrd. ampiyonluk hedefiyle kurulmu, buna göre yatrm yapm bir takm karsnda seyircisi önünde maç çevirmek için büyük bir direnç gösterdik. kinci yarda rakip kalede bask kurarak etkili oynadk ve beraberlik golünü bulduk. Galip gelmek için frsatlar yakaladk ancak deerlendiremedik. Galibiyeti kaçran taraf olmamza ramen ilk maçta alnan 1 puan olumlu buluyoruz. ampiyon olarak tamamladmz geçen sezonun ardnda kaldmz yerden devam ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git