Diyarbekirspor'da özlenen kenetlenme

Kahramanmaraşspor’u 3-0 yenerek 2.Lig’deki ilk sezonunda ligde kalma yolunda dev bir adım atan Diyarbekirspor’da kent bileşenleri ve taraftar gruplarının bütünleşerek tribünde destek vermesi memnuniyetle karşılandı.

Haberler 19.04.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmarasporu 3-0 yenerek 2.Ligdeki ilk sezonunda ligde kalma yolunda dev bir adm atan Diyarbekirsporda kent bileenleri ve taraftar gruplarnn bütünleerek tribünde destek vermesi memnuniyetle karland.

Kulüp Bakan Turan lgin,Tribünlerde oluan güzel görüntüler ve ambians özlem duyduumuz tabloyu ortaya çkard. Diyarbakr, istediinde neleri baarabileceini göstermitir. dedi.

Son haftalarda yakalad çka ligde kalma yolunda son 3 hafta öncesinde 7 puanlk avantaj yakalayan Diyarbekirsporda galibiyetler kadar tribünlerde oluan birlik ve beraberlik tablosu da sevindiriyor.

Son olarak Kahramanmaraspor maçnda 10 bine yakn kii tribüne gelerek takmn yannda olduunu ortaya koyarken, sivil toplum örgütleri ve spor taban birliklerinin destei de dikkat çekti.

Önemli bir galibiyete imza atan teknik heyet ve futbolcular tebrik eden Bakan Turan lgin, kentte oluan sinerjinin de anlaml olduunu kaydetti.

DESTEK VERENLERE TEEKKÜR ETT

Bakan lgin,Tribünlerde çok güzel bir atmosfer olutu. Birlik ve beraberlik havas baary getirdi. Bizi yalnz brakmayan Diyarbakr Ticaret Ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, eski kulüp bakanmz Bedirhan Akyol,sivil toplum örgütleri ve spor taban birliklerinin yöneticilerine, taraftar gruplarna, i insanlarna ,ilçelerden ve krsal bölgelerden gelen kardelerimize çok teekkür ediyoruz. Özlenen bu görüntülerin devam etmesini diliyoruz. Diyarbakrn bu güzelliklere ihtiyac var dedi.

Ana Sayfaya Git