Diyarbekirspor'da yeni yönetim görevine başladı

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da yeni yönetim görevine başladı. Başkan Bilal Kadayıfçıoğlu: "Çabamız bu kentin gençlerinin mutlu etmek için olacak" dedi.

Haberler 27.07.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp bakan seçilen Bilal Kadayfçolu, yönetime seçilen Abdullatif Ensariolu, Mahmut Yaa, Erdal Atik, zzet Ceylan, hsan Yapc, Emrah Kaya, Ali Gürel, Yalçn Yörük, Nedim Özbek ve Fatih Kayhan ile bir otelde düzenledii basn toplantsnda, kulübe baarlar kazandracana inandklar iyi bir yönetim oluturduklarn söyledi.

Taraftarn desteiyle bu bayra yükseklere tayarak kentin spordaki markasn yeniden üst liglere tayacaklarn dile getiren Kadayfçolu, öyle konutu:

Ksa vadede hedefimiz, profesyonel futbol takmmz üst liglere tamak olacak. 1970-1980 yllar arasnda üst üste lig çkarak kazand ampiyonlar ampiyonu unvanna yeniden kavumaldr. Bir yandan sportif baar hedeflerken dier yandan salam bir gelecek için alt yapya önem vereceiz. Bölgeden sporcu çkarmak için bir spor üssü kurmay amaçlyoruz.

- Yeniden tarih yazacaz

Kulübün önceliinin futbol olduunu ancak ilin sporda misyonunu yükseltecek her türlü faaliyetin içinde yer alacaklarn dile getiren Kadayfçolu, çabamz bu kentin gençlerinin mutlu etmek için olacak. Sporu seven, destekleyen ve heyecan duyan bir gençlik potansiyeli var. nallah onlarla beraber güzel eyler yapacaz, yeniden tarih yazacaz. Tüm halkmzdan ve taraftarlarmzdan destek bekliyoruz. ifadelerini kulland.

Kadayfçolu, takmn yaplan transferlerle çok güçlendiini iaret ederek, ampiyonluk hedefleyen güçlü bir kadro oluturmak için çalmalarmz devam etmektedir. yi bir kadro kurduumuza inanyoruz. Forvet bata olmak üzere baz mevkiler için araylarmz devam etmektedir. dedi.

Ana Sayfaya Git