Diyarbekirspor'dan Amedspor'a tam destek

Bugün 2.Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında saat 20.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Amedspor'a destek gelmeye devam ediyor.

Haberler 16.05.2022 - 12:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün 2.Lig Play-Off çeyrek final rövan maçnda saat 20.00da Diyarbakr Stadyumunda Tarsus dman Yurdu ile karlaacak olan Amedspora destek gelmeye devam ediyor.
Kentin 2.Ligdeki dier temsilcisi Diyarbekirsporda Onursal Bakan Feyzi lhanl kulübe 40 bin TL deerinde bilet desteinde bulunurken kulüp bakan Turan lgin , Diyarbakrn üst liglerde temsil edilmesi adna Amedspora tam destek verdiklerini söyledi.

Kiilerin geçici olduunu, esas olann Diyarbakrn baars olduunu anlatan lgin,Amedspora bu önemli mücadelesinde tam destek veriyoruz nallah final oynayp oradan da kentimizin özlemi olan 1.Lige yükselecektir. Taraftarlarmz Tarsus dman Yurdu maçnda destek verecek. Biz de maçta olup desteimizi yerine getireceiz. Diyarbakrn baarya, mutlu olmaya ihtiyac var. Onursal Bakanmz Feyzi lhanl 40 bin TL deerinde bilet alarak destek olduk. Yönetimler, bakanlar, bizler gelip geçeriz. Kalc olan Diyarbakrdr. Kenetlenmekten baka çaremiz yok dedi.

Ana Sayfaya Git