Diyarbekirspor’dan MHK Başkanı Serdar Tatlı’ya istifa çağrısı

Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Diyarbekirspor, yaşanan hakem hataları nedeni ile Türkiye Ftubol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı’yı istifaya çağırdı.

Haberler 29.12.2020 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor yönetimi, sezonun ilk yarsndaki hakem hatalar nedeniyle çok ciddi puan kayplar yaadna dikkat çekerek MHKye çok sert tepki gösterdi. Yönetim, yaananlarn sorumlusu olarak gördüü MHK Bakan Serdar Tatlya istifa çarsnda bulundu. Hakemlerin art niyetli yönetimlerinden dolay adil bir yarma ortam bulunmadna dikkat çeken Bakan Turan lgin, kulübün resmi sosyal medya hesabndan açklama yaparak tepkisini dile getirdi. lgin, Kimse bizim emeklerimizi çalamaz, Sezon bandan beri hakemlerle ilgili yazdklarmza ramen herhangi bir sonuca varlamad. Ofspor maçnda verilmeyen penaltmza istinaden MHK Bakan Serdar Tatl ile telefon görümesi gerçekletirdik. Görüntüleri kendisine gönderdik ve görüntüler izlendikten sonra herhangi bir geri dönü olmad. çünkü açkça hakl olduumuz pozisyonlard ve hangi yüzle dönü salayacakt. Bunu burada belirtmek isteriz ki ey Serdar Tatl hiç kimse bu ehirden üstün deildir. Bunu özellikler belirtmek isterim ki hakemlerin kararlarna dur demeniz lazm. çünkü Diyarbakr halk ve taraftarlarnn artk sabrlar kalmad. Bizler kulüp olarak imdiye kadar gelen hakemleri en iyi ekilde karladk ve hakemlerin art niyetini her hafta hissettik artk bizimde sabrmz kalmad. Serdar Tatl kimse emek hrszl yapmasn kim yaparsa karsnda büyük Diyarbekirspor taraftarn bulacaktr dedi.

ARNAVUTKÖY BELEDYESPOR MAçINDA HAKEM FACASI YAANDI

Liderlii 3-2 yenilerek kaybettikleri Arnavutköy Belediyespor karlamasnda hakem facias yaandn aktaran Bakan lgin, Sizlerin elini vicdanna koyup adaletli olmanz istiyoruz. O yüzden bu MHK ve TFFye çarmzdr, ister kulak verin ister vermeyin artk sabrmz kalmamtr. En son oynadmz Arnavutköy maçnda yan hakem penalt deil diyor orta hakem pozisyondan uzak olmasna ramen penalt çalyor ve yetmezmi gibi 50. dakikada oyuncumuza krmz kart gösteriyor. Rakip takm oyuncusu, maç sonunda krmz kart gören oyuncumuz Ethemin hiçbir ekilde kendisine müdahalede bulunmadn söylüyor. Yetmezmi gibi ikinci krmz kart çkarp bir baka oyuncumuzu oyundan atyor. Anlayacanz haksz yere 1 penalt ve 2 krmz kart gösterip takm resmen malup ediyor. Bu saatten sonra inallah bir daha böyle hadiseler yaanmaz. Yaanacak olumsuz hakem davranlarndan hakeme olumsuz davranlardan ve tepkilerden biz sorumlu deiliz Serdar Tatl diye konutu.

Ana Sayfaya Git