Diyarbekirspor'dan taraftarlara çağrı

Diyarbekirspor yönetimi, Pazar günü İstanbul'da oynayacağı Modafenspor karşılaşması için İstanbul ve çevre şehirlerde yaşayan taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Haberler 18.01.2020 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp Bakan Vekili Ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, ikinci yarnn ilk haftasnda kendi sahalarnda Nevehir Belediyesporu 1-0 yenerek 9 maçlk galibiyet özlemine son verdiklerini dile getirerek Modafenspor karlamasn da kazanarak bu çk devam ettirmek istediklerini söyledi.

Pazar günü saat 13.30da Alemda Stadnda oynanacak maçn önemine dikkat çeken Avar, gurbette yaayan taraftarlardan maça gelerek takmn yannda olmalarn istedi.

Centilmenlik Ölçüleri çerisinde Destek Bekliyoruz

Avar,Sezonun ikinci yarsna iyi bir balangç yaptk. Bu galibiyetle kenetlendiimizde neler yapabileceimizi gösterdik. Bu takm Diyarbakrndr, bu kenti ve bölgeyi temsil ediyor. Herkesten,her kesimden manevi destek bekliyoruz. Modafenspor maç bizim için krlma noktas olacak. Kazanrsak ligde çok ey deiecek. Alacamz galibiyet önümüzü açacaktr. Takmn havas çok iyi. Bu maçta taraftar desteine ihtiyacmz var. stanbulun bizim için deplasman olmamas gerekiyor. stanbul ve çevre ehirlerde yaayan hemerilerimizden maça gelerek centilmence takma destek olmalarn istiyoruz. Birlik ve beraberlik halinde hareket ederek hanemize yeni bir 3 puan yazdralm dedi.

Ana Sayfaya Git