Diyarbekirspor’dan TFF'ye ‘bizi mağdur etmeyin’ çağrısı

Diyarbekirspor, yeni tip korona virüs süreci nedeniyle ara verilen liglerle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kulüp Başkanı Turan İlgin, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilecek kararın kulüpleri mağdur etmemesi gerektiğini söyledi.

Haberler 05.05.2020 - 23:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Bakan Turan lgin, yeni tip korona virüs süreci nedeniyle ara verilen liglerle ilgili açklamalarda bulundu. Play-Off potas ile aralarnda sadece 1 puan olduunu belirten lgin, Bandan beri insan salnn her eyden önemli olduunu ve devletimizin ilgili birimlerinin alaca her karara saygl olduumuzu deklare ettik. u anda da ayn noktadayz. Ancak görünen o ki ligler bir ekilde oynanacak. Ortaya atlan çeitli senaryolar var. u ana kadar bu konuda bizim görüümüz alnmad. Biz Futbol Federasyonundan hiç bir kulübü madur etmeyecek, futbol ailesinin yararna olacak, insan saln gözetecek kararlar bekliyoruz. Maduriyete engel olalm derken yeni maduriyeteler oluturulmasn. Diyarbekirspor olarak Play-Off potas ile aramzda sadece 1 puan var. Bu yüzden eer kalan maçlar oynatlmayacaksa Play-Off için ilk 9 srann esas alnarak karar alnmasn istiyoruz. Böylece kimse madur olmaz. Kalan maçlarn oynatlmas yönünde karar çkmas halinde ise biz bundan da kaçnmayz dedi.

Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar ise kulüp tesislerini dezenfekte ettiklerini ve takmn önümüzdeki önümüzdeki birkaç gün içinde idmanlara balamasn planladklarn söyledi. Avar, futbolcularn seyahat kstlamas nedeniyle gerekli yasal izinleri ilgili kurumlardan alarak kente geleceklerini de kaydetti.

Ana Sayfaya Git