Diyarbekirspor'dan Vali Karaloğlu'na nezaket ziyareti

TFF 3. Ligde mücadele eden Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin, Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, yöneticiler Hasan Çakar ve İhsan Yapıcı, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberler 22.08.2020 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Ligde mücadele eden Diyarbekirspor Kulüp Bakan Turan lgin, Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, yöneticiler Hasan çakar ve hsan Yapc, Vali Münir Karaloluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kulüp Bakan Turan, Vali Karaloluna isminin yazl olduu 21 numaral formay hediye etti. Vali Karalolunun kulübün durumu hakknda bilgi alarak destek sözü verdiini belirten Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, oluan tablodan çok memnun kaldklarn söyledi. Vali Karalolunun sporu seven ve sporu bilen önemli bir deer olduunu belirten Avar, Göreve balad günden bu yana kentimizin sorunlaryla yakndan ilgilenerek bunun için emek ve mesai harcayan valimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Kulübün durumu hakknda fikir alveriinde bulunduk. çok verimli bir tablo çkt ortaya. Valimizi maçlarmzda ve kulübümüzün yannda görmek istiyoruz. Amacmz güzel bir oluum meydana getirerek üst liglere çkmaktr. Diyarbakrn buna ihtiyac var. Yakn ilgisinden dolay deerli Valimiz Münir Karaloluna çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git