Diyarbekirspor’un durumu iyi

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor’da Teknik Direktör Bayram Toysal takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberler 12.08.2017 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toysal, yapt açklamada, önce kamp çalmalarnda her konuda yanlarnda olan ve desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine teekkür ettiini belirtti. Toysal, Kampn fiziksel açdan iyi geçtiini düünüyorum. Moral ve motivasyon açsnda da iyiydi. Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Eksikliklerimizi tamamladmz gibi hazrlk maçlaryla farkl pozisyonlarda neler yapabileceimizi gördük. Beceri, yetenek ve oyun temposu yönünden üzerine koyduumuzu düünüyorum. Yaptmz Hazrlk maçlarnda skorla iimiz yok dedi.

HAZIRLIK MAçLARININ KRTER

Hazrlk maçlarn skora göre deil takmn durumuna göre deerlendirdiklerinin altn çizen Teknik Direktör Bayram Toysal Oyuncularmz genel olarak istediklerimizi sahaya yansttlar. Ortaya konulan performans genel görüntü itibariyle memnun edici. Ayrca takm olgusunu oluturabilmek adna burada takm kaptanlarmza da büyük sorumluluklar düüyor. Önemli olan tek tek güç olan oyuncularmzn o güçlerini takm gücü haline çevirmektir diye konutu.

Diyarbekirsporun büyük bir taraftara sahip olduunu ve bu taraftar mutlu etmek için ellerinden gelen her eyi yapacaklarn ifade eden Toysal, Baarlar kazanmak için ben de sizin kadar istekliyim. Sizin yüzlerinde gülümseme oluturmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sene diyoruz hep birlikte. Güzel bir lig olacak ifadelerinde bulundu.

Ana Sayfaya Git