Diyarbekirspor’un Maç Saati Değişti

3.Lig 3.Grup’ta Pazar günü oynanacak Pazarspor-Diyarbekirspor karşılaşmasının başlama saati Diyarbekirspor’un talebi üzerine 12.00 olarak değiştirildi. Yeşil-Kırmızılı takımda cezasını tamamlayan Uğur Ayhan bu hafta forma giyebilecek.

Haberler 28.11.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 3.Grupta zirve yarnda önem tayan Pazarspor-Diyarbekirspor maçnn balama saatinde deiiklik yapld. Diyarbekirsporun Trabzon-Ankara-Diyarbakr aktarmal uçak seferine yetimek için yapt bavuru üzerine TFF, iki kulübün kendi aralarnda anlamas üzerine maçn balama saatini 12.00 olarak yeniledi.

Karlama Pazar günü Rizenin Pazar lçe Stadnda oynanacak. Zorlu ve kritik maç öncesinde Pazarsporun 22, Diyarbekirsporun 21 puan var.

Uur Ayhann Cezas Tamamland

Bu arada 5 maçlk galibiyet hasretine Yozgatspor karsnda son veren Diyarbekirspor ,Pazarspor maç hazrlklarn moralli bir ekilde sürdürüyor. Adanasporla oynanan kupa maçnda krmz kart gördükten sonra PFDKdan 3 maç ceza alan ve ligdeki 4 sar karttan sonra da 1 maçlk ceza olmak üzere son 4 haftada forma giyemeyen Uur Ayhan, cezasn tamamlad. Bu sezon deplasmanda 5 puan toplayabilen Diyarbekirspor, Pazarsporu yenerek deplasman baarszlna son vermek istiyor.

Ana Sayfaya Git