Diyarbekirspor’un önceliği lig

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, perşembe günü Sakaryaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşması için hazırlıklarını bugün tamamlayarak Sakarya’ya gidecek.

Haberler 04.11.2020 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, perembe günü Sakaryaspor ile yapaca Ziraat Türkiye Kupas 3. tur karlamas için hazrlklarn bugün tamamlayarak Sakaryaya gidecek.

Ligde iyi bir gidiatlarnn olduunu belirten Kulüp Bakan Turan lgin, önceliklerinin kupadan önce lig olduunu ancak kupada da gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. lgin, Yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularmzla beraber birlik ve beraberlik içinde takm ruhunu yakalayarak Diyarbekirsporu hak ettii yere getirmenin gayretindeyiz. Ancak uzun bir maraton içindeyiz ve önümüzde her müsabakas final deerinde olan 23 karlama var. Rehavete kaplmadan müsabaka, müsabaka ilerlemeyi düünüyoruz ve ilerlediimiz bu uzun maratonda Covid-19 salgn nedeniyle büyük Diyarbekirspor taraftarnn yanmzda olmay bizleri üzmektedir. Gönlümüz isterdi ki Diyarbakr halknn takmmza sahada destek olmalaryd. Bizler de sahada elimizden gelen her eyi yapyoruz inanyoruz ki taraftarlarmz her ne kadar korona virüs salgn nedeniyle maçlarmza gelmeseler de kalpleriyle ve en samimi duygularn bizler his ediyoruz. nallah yolun sonuna kadar hedefimize ulaarak Diyarbakr halknn yüzünü ampiyonluk ile güldürmek isteriz. Allah bizleri mahcup etmez inallah dedi.

Ana Sayfaya Git