Diyarbekirspor'un puan rekoru

Misli.Com 3.Lig 1.Grup’ta şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen Diyarbekirspor’un bu başarısı beraberinde bir çok rekoru da getirdi.

Haberler 06.05.2021 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

17 takmdan oluan dier 3 gruba göre 1 takm az olan 16 takml 1.Grupta yer alan Diyarbekirspor, 30 maçta sadece 2 yenilgi alarak 67 takmdan oluan tüm gruplar içerisinde en az yenilgi alan takm oldu. 30 maçta hanesine 68 puan yazdrp maç ba 2.6 puan ortalamasna ulaan Diyarbekirspor, bu anlanda da tüm gruplarda en baarl takm olarak baardan baarya kotu.

Lig sonunda ortaya çkan tüm istatistiklerin ampiyonluu ortaya koyan takmn Diyarbekirspor olduunu gösterdiini belirten Kulüp kinci Bakan Veysi Avar,Mücadele gücü yüksek bir takm olduk. Maç içerisinde skor ne olursa olsun hakemin son düdüüne kadar mücadeleyi brakmadk. Bu inat ve kararllk bizi ampiyonlua tad. Bu ruhu ortaya koyan oyuncularmz ve bu ruhu alayan teknik heyetimizle gurur duyuyoruz. Bu sezon mutlu ettiimiz camiamz inallah 2.Ligde de mutlu etmeye devam edeceiz dedi.

DYARBEKRSPOR RÜZGARI

çeitli programlar nedeniyle Bosna Hersekte bulunan Diileri Bakan Mevlüt çavuoluna Diyarbekirspor formas hediye edildi.

Programa katlan Ak Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed erif Aydn, Bakan çavuoluna isminin yazl olduu formay takdim etti.

Bakan çavuolu da 3.Ligde ampiyon olan Yeil-Krmzl kulübü tebrik ederek bundan sonraki mücadelesi için baarlar diledi.

Programa Ak Parti Diyarbakr l Gençlik Kollar Bakan Ahmet Masum Melikolu ve Ak Parti Diyarbakr Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya da katld.

Ana Sayfaya Git