Diyarbekirspor’un zirve yürüyüşü

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un istikrarlı çıkışı devam ediyor. Oynadığı 8 lig maçından 5 galibiyet 1, beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puan toplayan yeşil kırmızılı takım, ligin üçüncü sırasına yükseldi.

Haberler 16.10.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

1954 Kelkit Belediyesporu malup ederek, hem iç saha baarsn sürdüren hem de galibiyet saysn 5e yükselten Diyarbekirspor, 18 puanl Darca Gençlerbirliinin lider olduu grupta üçüncülük koltuuna oturdu. Karacabey Belediyesporun 17 puanla ikinci olduu ligde, ampiyonluk hedefleyen yeil krmzl ekip, ligin 9. hafta maçnda Nazili Belediyespor ile deplasmanda karlaacak. Bu karlama 20 Ekim Pazar günü Nazili lçe Stadnda oynanacak.

ZRVE YÜRÜYÜÜ

Diyarbekirsporun baarl teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin önemli takmlar arasnda yer aldklarn ve zamanla çok daha iyi olacaklarn söyledi. Dinçel, 1954 Kelkit Belediyespor maçn kazandk. Zor oldu ama istediimiz sonucu elde etmeyi baardk. Hem performans hem de sonuç odakl olarak yava yava istediimiz noktaya geliyoruz. Zamanla çok daha iyi olacamz düünüyorum. Bize destek veren ve yanmzda olan bata onursal bakanmza ve taraftarlarmza teekkür ediyorum dedi.

Dinçel, Nazili Belediyespor maç hazrlklarna bugün kendi tesislerinde balayacaklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git