Diyarbekispor Destek İstedi

Diyarbekirspor, Spor Toto 3. Lig play-off yarı final ikinci maçında Ankara Adliyespor’la pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçını taraftar desteği ile oynamak istiyor.

Haberler 07.05.2016 - 09:58 Son Güncelleme : 07.05.2016 - 09:58

Play-off yarı final ilk maçında Ankarada Adliyesporu 3-0 gibi farklı sonuçla mağlup eden Diyarbekirspor, 9 Mayıs Pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçına önemli bir avantajla çıkacak.

Yeşil kırmızılı takımın ilk maçta elde ettiği avantajlı skor, taraftarları ve kenti hareketlendirdi. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulunun kararı nedeniyle ilk maçı izleyemeyen taraftarlar, pazartesi günkü rövanş maçına akın etmenin hesaplarını yapıyor.

Tribünlerin bayraklar, flamalar ve balonlarla süsleneceği, ayrıca büyük bir kareografi çalışması olduğu öğrenildi. Taraftarlar, maçta tribünleri doldurup verecekleri büyük destekle takımı final maçına büyük moralle göndermenin planları içinde. Kent yöneticileri ve kent dinamiklerinin de maça ilgi göstermesi bekleniyor.

Pazartesi günü Atatürk Stadında saat 16.00da başlayacak maçın biletleri maraton 5, kapalı 10 ve numaralı 15 TLden satılacak.

Ana Sayfaya Git