Diyar'da kadro sancısı

Kulübü terk eden 3 futbolcu aynı zamanda cezalı. Bir çok sakat var,idmanlar 17 futbolcu ile yapılıyor. Teknik Direktör İyem,”Beylerbeyi maçında en iyi mücadeleyi ortaya koyup puan almak istiyoruz.” dedi.

Haberler 14.12.2012 - 10:14 Son Güncelleme : 14.12.2012 - 10:14

GİDENLER GERİ DÖNDÜ

Pazar günü Beylerbeyi ile deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırsporda kadro sıkıntısı yaşanıyor. Kayyum yönetiminden para isteyen ve olumlu cevap alamayınca kulübü terk eden futbolculardan Murat Kürüm,Metin Akçan ve Faruk Bayın aynı zamanda cezalı. Takımda bir çok futbolcunun da sakat olduğu öğrenilirken, idmanlar 17 futbolcu ile yapılıyor. Maddi sorunlardan dolayı kulübü terk eden futbolculardan Şiyar,İbrahim Tekçi ve Ahmet Arasın,yapılan görüşmeler sonunda ikna edilerek takıma geri dönmelerinin sağlandığı öğrenilirken,diğer futbolcuların durumunun belirsiz olduğu belirtildi.

Diyarbakırspor kafilesinin yarın sabah uçakla İstanbula giderek Topkapı semtindeki bir otelde kampa gireceği açıklandı.

MAZERET DEĞİL İŞ YAPACAĞIZ

Teknik Direktör Rafet İyem,sıkıntılı bir kadro ile hazırlanmalarına rağmen Beylerbeyi maçından puanla dönmek için umutlu olduğunu söyledi. İyem,Takımın başında 3 idmana çıktım. Eksiklerden dolayı 17 futbolcu ile çalışıyoruz. Şu an için takımda olmayan 3 futbolcu aynı zamanda cezalı. Bizi asıl düşündüren sakatlardır. Bazı mevkilerdeki oyuncuların alternatifi de yok. Tabi bunları mazeret üretmek için söylemiyorum. Yine de en iyi kadroyla sahaya çıkarak puan almak istiyoruz. Kim sahaya çıkarsa çıksın giydiği forma Diyarbakırspor formasıdır ve elinden geleni yapacaktır. Böyle bir dönemde mazeretlerin arkasına sığınmayı doğru bulmuyorum.

ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK

Diyarbakırsporun sıkıntıları ortada. Bunları her fırsatta dile getirmenin anlamı yok. Biz mevcüt şartlar içinde en iyisini yapmak zorundayız.2 hafta sonra devre arasına gireceğiz.Öncelikle bu 2 maçtan puanlar almayı hedefliyoruz. Daha sonra devre arasındaki kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Benim anlayışımda zorluklardan kaçmak yoktur. Bazı şeyleri hep beraber değiştirebileceğimize ve bu işin altından çıkacağımıza inanmasaydım böyle riskli bir dönemde elimizi taşın altına sokmazdık. dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır