Diyar’da Revizyon

Diyarbekirspor’da teknik heyet ve yönetim,son yıllarda şampiyonluğa ulaşamayan kadroda revizyona gidiyor.

Haberler 31.05.2017 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir çok futbolcunun da takmdan ayrlmak istedikleri ifade edilirken,yeni sezona genç ve tecrübeli karm bir kadro ile girilmesi amaçlanyor.

KADRODA DEME GDECEK

4 yldr 3.Ligde mücadele eden ve bu 4 sezonda da Play-Off oynayp 3 final ve 1 yar final oynamasna ramen 2.Lige çkamayan Diyarbekirspor,3 yllk kadrosunu datyor. 3 yldan beri kadroda yer alan futbolcularn önemli bir bölümü ile yollarn ayrlmasna karar verildi.Teknik heyet ve bakan Feyzi lhanlnn ortak istiaresi ile alnan karar önümüzdeki günlerde futbolculara iletilecek. stenen bonservis ücretini getirmeleri talep edilerek futbolcularn sözlemeleri feshedilecek.

GELECEKTE çOK Y YERLERE GELECEKSNZ

Bu arada kulübün yeni futbol direktörü Necat Gürpnar,Diyarbakrdaki seçmelerin sonunda genç futbolcularla mini bir toplant yapt. Gürpnar,Her eyden önemlisi çocuklarmzla ve gelecein sporcularyla bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk. Bizler inanyoruz ki gelecekte, sizler gerek spor alannda çok önemli yerlere geleceksiniz. Gerekse farkl alanlarda ülkemize hizmet edeceksiniz.Sporla uraanlar illa profesyonel sporcu olacaktr diye bir ey yoktur. Spor insana birçok ey kazandrr. Hepsinden önemlisi fiziksel ve zihinsel olarak salkl bireyler olacaksnz.

SEçMELERDE BAARILI OLANLARA A TAKIM YOLU

Diyarbakr ve çevre bölgelerden katlan sporcularn katld A takm futbolcu seçmelerinde , heyecanlarn en doruk seviyede gerçekletirip sahalarda performanslarn en iyi ekilde sergilemeye çalan gençlerimize teekkür ediyoruz.Futbolcu seçmelerimizde Diyarbakr bölgesinde sonlandrm bulunmaktayz.stanbul seçmelerimiz 12 Haziranda saat 10.30da Beylikdüzündeki Gürpnar spor tesislerinde balayacak. Buradaki seçmelerden sonra nihai bir kadro oluturup bu gençleri A takm kampna götüreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git