Diyar'da zor süreç

Önce kendi sahasında İnegölspor’a, ardında deplasmanda Niğde Anadolu Futbbol Kulübü’ne yenilerek 4 günde oynadığı 2 maçta kaybettiği 6 puanla küme düşme potasına yaklaşan Diyarbekirspor’da yönetim kötü sonuçlara çare arıyor.

Haberler 25.02.2022 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önce kendi sahasnda negölspora, ardnda deplasmanda Nide Anadolu Futbbol Kulübüne yenilerek 4 günde oynad 2 maçta kaybettii 6 puanla küme düme potasna yaklaan Diyarbekirsporda yönetim kötü sonuçlara çare aryor.

Beklemedikleri bir tablo ile karlatklarn ancak futbolda böyle dönemlerin her takmn bana gelebileceini belirten Bakan Turan lgin,bu tablonun bütün sorumluluunu üzerime alyorum diyerek taraftarlardan özür diledi.

ZOR GÜNLER GEçRYOR

Ligin son srasna demir atan ve bu maçtan önce sadece bir galibiyeti olan Nide ekibine yenilmelerinin izahnn olmadn anlatan lgin,Bütün taraftarlarmzdan ve Diyarbakr halkndan özür diliyorum. Bunu bütün ekibim adna yapyorum. Futbolda her türlü sonuçlar olabilir ama bu yenilgi bize yakmad. Teknik heyet ve futbolcular bunun muhasebesini yapacak elbette. Ama ben bütün sorumluluu üzerime alyorum. Bir an önce bu tablodan kurtulmamz lazm. Bugünden itibaren sk yönetim ilan ediyoruz. Pazar günü Diyarbakr Stadnda Adyaman Futbol Kulübü ile çok önemli bir maça çkacaz. Her iki takm için de çok önemli. Kazanp nefes almak istiyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git