Diyar’ın Tek Düşüncesi 3 Puan

Diyarbekirspor, zirve yarışından uzaklaşmamak için bugünkü Orhangazispor maçında mutlak 3 puan hedefliyor. Seyrantepe’de saat 13.00’da başlayacak maçın hakemi İzmir’den Özgür Sepin.

Haberler 04.12.2016 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 3.Grupta geçen hafta Denizli Büyükehir Belediyesporla 1-1 berabere kalarak 3 maçlk galibiyet serisi sona eren Diyarbekirspor,bugünkü maçla yeniden galibiyet serisine start vermenin hesaplarn yapyor.

Yeil-Krmzl takm,3 puan önünde yer ald Bursa Orhangazispora kar 3 puan mücadelesi verecek.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLYOR

Diyarbekirspor,son haftalardaki kötü sonuçlara son vermek amacyla Diyarbakra gelen rakibini yenerek zirve yarnda iddial hale gelmek isterken taraftarlardan destek bekliyor.

ki takm arasnda geçen sezon oynanan maçlarda Bursadaki mücadele 0-0 sona ererken,Diyarbakrda Orhangazispor sahadan 2-0 galip ayrlmt. Diyarbekirspor,yarnki maç kazanarak rakibine kar ilk galibiyetini almak istiyor.

DYARBEKRSPORDA SON DURUM

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasnda yapt 7 maçta 5 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 15 puan toplad. Orhangazispor ise 7 deplasman maçnda 3 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 10 puan yazdrd. Orhangazisporda sar kart cezals Ceyhun Yazar,eski takm Diyarbekirspora kar yok.

Diyarbekirsporda Recep Onur,Osman,Deniz ve Mert ile daha önce yollar ayrlmt. Uur ise sakatlndan dolay uzun süredir kadroda yer almyor. Takmda cezal futbolcu yok.

Ana Sayfaya Git