Dondurucu soğukta nefes kesen maç

Muş Yağmur Spor, evinde konuk ettiği Van Yol Spor'a karşı dondurucu soğukta mücadele ettiği maçı 6-1'lik skorla kaybetti.

Haberler 06.01.2020 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadnlar 3. Liginde mücadele eden Mu Yamur Spor Kulübü ve Van Yol Spor, sentetik çim sahada kar karya geldi. Müsabakay Van Yol Spor, üstün oyunu ile 6-1lik skorla kazand. Maddi imkanszlklar nedeniyle yetenekli topçularn baka kulüplere kaptran Mu Yamur Spor Kulübü, konuk ettii Van Yol Spora farkl malup oldu.

DONDURUCU SOUKTA MAç

Maçn ardndan gazetecilere açklamalarda bulunan Mu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bakan Kemal Türkan, 6-1 malup olduklarn ve sonucun üzücü olduunu söyledi. Yamur Sporun lige iyi bir balangç yaptn ve ilk 3 haftada lider konumunda olduunu hatrlatan Türkan, Fakat bunun en büyük nedenlerinden birisi imkanszlklar, malzeme, tesis eksikliklerinden kaynaklanyor. yi balayan bir takm kötüye doru gidiyorsa eksikleri aratrmak lazm dedi.

MAç 6-1LK SKORLA BTT

Mu Yamur Spor Kulübü Bakan Haldun Bayrak ise, en iyi 2 sporcusunu maddi skntlar nedeniyle baka kulüplere kaptrdn söyledi. Yardm talebine gittii tüm kaplarn yüzlerine kapandn ifade eden Bakan Bayrak, Kimse bize destek çkmyor. Dardan getirdiimiz futbolculara rakip takmlar maddi imkan sunuyorlar. Biz de bu olanaklar salayamadmz için elimizdeki futbolcular kaybediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git