DSİ Spor'un büyük başarısı

Alt yapıda adeta yeni bir başarı hikayesi yazan Yeşil-Beyazlı kulüp, geride kalan sezonda da 6 yaş kategorisinde Diyarbakır şampiyonu olarak rekor üstüne rekor kırdı. Alt yapı ve tesisleşmeye yaptığı yatırımların meyvelerini alan Diyarbakır DSİ Spor, son 10 yılda bölge futbolunda marka oldu, Türk futbolunda da ismi ön plana çıkan kulüpler arasına girmeyi başardı.

Haberler 24.07.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alt yap ve tesislemeye yapt yatrmlarn meyvelerini alan Diyarbakr DSSpor, son 10 ylda bölge futbolunda marka oldu,Türk futbolunda da ismi ön plana çkan kulüpler arasna girmeyi baard.

Her sezon Diyarbakrda ya kategorilerinde ampiyon olup bölgede de rakipsiz hale gelen DSSpor, Türkiye ampiyonalarnda ya ampiyon oluyor ya da ilk 4 arasna girerek baar hanesine yeni sayfalar ekliyor.

Geçmi yllarda U15 ve U16 kategorilerinde Türkiye ampiyonu olan DSSpor,U15te bir kez Türkiye ikincisi,U19da bir kez Türkiye üçüncüsü ve bir kez Türkiye dördüncüsü,U17de Türkiye dördüncüsü olmay da baard.

Diyarbakrda Bu Sezon 6 ampiyonluk

DSSpor, geride kalan sezonda Diyarbakrdaki ya kategorisi genç liglerinde 6 ampiyonluk kazand. U19,U17,U16,U15,U14 ve U12 liglerinde rakiplerine geçit vermeyerek kupa koleksiyonlarna yenilerini ekledi.

Bu baar profesyonel liglere gönderilen futbolcu saylarna da yansd. Son 10 ylda Süper Lig bata olmak üzere 25 futbolcu DSSpordan profesyonel liglere gitti. Bu sezon da DSSporlu bir çok genç futbolcunun profesyonel kulüpler tarafndan deerlendirilecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git