DSİ grup birincisi!

U-19 Türkiye Gençler Futbol şampiyonası 1. kademe maçlarına katılan Diyarbakır DSİ Spor tüm maçlarını kazanarak gurup birincisi oldu.

Haberler 09.05.2017 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta sonu Elazda düzenlenen ve toplam 4 takmn tek devreli lig usulü ile mücadele ettii ampiyonada DS Spor ilk maçnda Bingöl çam sporu 4-2, ikinci maçnda Adyaman Gençler Birliini 4-0, son maçnda ise Malatya Yeilyurtspor 4 -2 yenerek gurup birincisi oldu.

Türkiyede toplam 1400 takmn mücadele ettii U-19 Gençler futbol liginde DS spor Elazda elde ettii gurup birincilii ile Türkiyede son 24 takm arasna kalarak 2. kademe maçlarn oynama hakk elde etti.

RAKPLERNE FARK YAPTI

Takmn Teknik sorumlusu Ahmet Tan Elazda sporcularm mükemmel bir performans sergileyerek DS sporu 2.kademe maçlarna tadlar. Tüm ekibimi cani gönülden tebrik ediyorum. Bu sezon takm olarak gerçekten çok baarl bir sezon geçiriyoruz. Bu baarlar asla tesadüf deildir. Bu baarnn içerisinde Aln teri, Sevgi Sayg, en önemlisi mükemmel bir birliktelik var. Bu güzelim birlikteliin olumasnda destekleri olan Bata Bölge Müdürümüz Sayn Murat Dadeviren olmak üzere Kulüp yöneticileri, Kurum çalanlar, Sporcu Aileleri ve DS Spor camiamza çok teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git