DSİSpor'da çifte şampiyonluk

DSİ spor hafta sonu Malatya ve Batman’da düzenlenen Futbol ve Basketbol Türkiye şampiyonası gurup maçlarında çifte şampiyonluk elde etti.

Haberler 23.05.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malatyada düzenlenen U-19 Türkiye Gençler Futbol ampiyonas 2. kademe maçlarnda DS Spor ilk maçnda rakibi Mersin Akdeniz Belediye Sporu 2-0 yendi. kinci maçnda Adana Demir Spor ile 3-3 berabere kalan DS spor adn finale yazdrd. Final maçnda Mersin dmanyurdu ile karlaan DS Spor zevkli ve çekimeli geçen karlamay 5-4 kazand. DS spor bu galibiyetle gurup ampiyonu olarak Türkiye geneli 1200 takm arasnda son 4 takm arasna kalarak yar final maçlar oynama hakk elde etti.

DS SPOR BASKETBOLDA BENDE VARIM DYOR

Yaklak iki hafta önce U-13 Basketbol liginde Türkiye finallerine adn yazdran DS spor bu kez Batmanda düzenlenen U-14 Basketbol ampiyonasnda elde ettii gurup ampiyonluu ile Türkiye finallerine kalma baarsn elde etti. DS spor Batmanda düzenlenen ampiyonann ilk maçnda anl Urfa Geliim Sporu 57-43,ikinci maçnda Siirt Sporu 71-38 ve final maçnda Batman Sporu 57 -32 yenerek Gurup ampiyonu olarak Türkiye finallerine katlma hakk elde etti.

BAKAN TAKIMINDAN çOK MEMNUN

DS Spor Bakan Metin Güne Bu sezon gerçekten çok baarl bir sezon geçiriyoruz. Uzun yllardr futbolda elde ettiimiz baarlarn yan sra Basketbolda da bu sezon ayn baary yakalamak bizi çok sevindiriyor. Kurum amirlerimiz bata olmak üzere yönetim kurulundaki arkadalarmzla birlikte uzun yllar önce tesislemeye verdiimiz önemle birlikte bugün sportif açdan elde ettiimiz bu baarlar tesadüf deildir. Tam aksine ekip olarak planl ve programl ve özverili çalmalarmz elde ettiimiz baarlarn bir sonucudur. Bu duygularla bize her zaman desteklerini esirgemeyen bata Bölge Müdürümüz Murat Dadeviren olmak üzere yönetici arkadalarm, Teknik heyet, sporcular, kulüp çalanlar, sporcu aileleri ve tüm DS Spor camiasna teekkür ediyorum. Biz Büyük Bir Aileyiz.

Ana Sayfaya Git