DTSO’ dan Amatör Spor Kulüplerine sponsor desteği

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası kent sporuna ve sporcusuna destek olmaya devam ederken önceki yıllarda da amatör spor kulüplerine çeşitli desteklerde bulanan DTSO bu yılda amatör liglere isim sponsorluğu protokolü imzaladı.

Haberler 14.10.2021 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTSO toplant salonunda düzenlenen protokol törenine DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, Bakan Yardmclar Erdal Avar, Ercan Taynlamak, Meclis Üyeleri, Diyarbakr Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Bakan Remzi Dayan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan, TÜFAD Bakan Abdulsamet Karaka ve Amatör Futbolcular Dernei Bakan Mesut Deri katld.

DTSO Bakan Mehmet Kaya: Amatör spor kulüplerine gerekli destei sunmaya devam edeceiz

Törende konuan DTSO Bakan Kaya, ASKF ile imzaladmz yerel amatör liglere isim sponsorluu protokolüyle ilimizde faaliyet gösteren sporcularmza destek olmaya çalyoruz. Kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelimesi için çaba göstermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede amatör spor kulüplerimizin altyaplarn gelitirmelerine büyük önem veriyoruz. Özellikle sporun toplumsal kaynatrcl bizler için çok önemli. Genç ve dinamik bir nüfusa sahip kentimizde gençlerin her alanda olduu gibi sportif faaliyetlere yönelmeleri gerekiyor. Bizler bu anlamda amatör spor kulüplerine gerekli destei sunmaya devam edeceiz. Bugün imzaladmz protokol ile ulamak istediimiz nihai hedefin ilk admn atm olduk. Kentimize ve tüm spor camiasna hayrl olsun dedi.

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan: Diyarbakrda her yl 3 bine yakn amatör lisans ilemi yaplyor

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ise Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnn Diyarbakr yerel amatör liglere isim sponsoru olmas devrim niteliinde bir karadr. Bugüne kadar desteklerini her zaman gördüümüz Mehmet Kaya Bakanlndaki DTSOnun bundan sonrada yerel amatör liglerimize büyük katklar salayacana inanyoruz. Diyarbakr yerel amatör liglerde 80-90 aras amatör kulübümüz aktif olarak mücadele etmekte olup bir ylda yaklak olarak bin 500 - bin 700 aras müsabaka oynanmaktadr. Yerel amatör takmlarmzda yaklak olarak bir yolda 3 bin civarnda futbolcu lisans ilemleri yapmaktadr. Aileleriyle beraber düündüümüzde adeta bacas tütmeyen bir fabrika ve büyük bir sivil toplum hareketi olarak yerel amatör takmlarmz kendi yanda kavrulan onurlu ve azimli bir duru göstermektedirler diye konutu.

Remzi Dayan: Tüm kesimlerden bu tür davranlar bekliyoruz

Diyarbakr ASKF Yönetim Kurulu Bakan Remzi Dayan da Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasna amatör spor kulüplerine verdii desteklerden dolay teekkür ediyorum. limizde bulunan tüm amatör kulüplerinin lige katlm bedeli, hem TFFnin hem ASKFnin hem de antrenör vizelerinin yatrlmas DTSOnun desteiyle salanacak. limizde bulunan kurumlar ve i insanlarnn amatör spor kulüplerine sponsor olmalarn diliyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git