DTSO'dan Amedspor'a destek

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimini büyük bir üstünlükle kazanarak Nisan 2018’de göreve gelen yeni ekip, seçim döneminde vermiş oldukları vaatler arasında, kentin ekonomik sorunlarının çözümünün yanı sıra kültürel, sosyal alanda kentin önünü açabilecek her türlü faaliyete destek olacaklarını açıklamıştı. DTSO yönetimi seçim öncesinde verdiği vaatleri teker teker yerine getirmeye başladı.

Haberler 05.09.2018 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz aylarda Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) seçimini büyük bir üstünlükle kazanarak Nisan 2018de göreve gelen yeni ekip, seçim döneminde vermi olduklar vaatler arasnda, kentin ekonomik sorunlarnn çözümünün yan sra kültürel, sosyal alanda kentin önünü açabilecek her türlü faaliyete destek olacaklarn açklamt. DTSO yönetimi seçim öncesinde verdii vaatleri teker teker yerine getirmeye balad.

Vaatlerini yerine getiren DTSO, 31 Austos 2018 tarihinde Amedsporun transfer yapmas önünde engel olan borçlarnn kapatlmas için büyük bir ura verdi ve kamuoyunda destek oluturdu. DTSO, bu adm ile sorunun çözümünde en büyük paya sahip olan sporseverlerin gönüllerinde taht kurdu. DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kayann öncülüünde salanan destek ile Amedsporun transfere engel olan borcu ödenip lisanslar çkarld ve Amedsporun ald bu destek ile gece saatlerinde lisanslarn yetitirerek bu sezon ligde kalmas ve güçlü bir ekilde mücadele etmesi için gereken destek sunulmu oldu.

MADD DESTEK SALANDI

DTSO, geçen sezonun son haftalarnda da hem Diyarbekirsporun idman ve maçlarnda yanlarnda olarak, hem de Amedsporun idman ve maçlarnda bulunarak primlerin ödenmesi için i insanlarna çarda bulunup destek vermiti.

Bu gayreti ile tüm taraftarlar ve sporseverlerin takdirini kazanan Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas yönetimi Diyarbakrn tüm sosyal kültürel ve sportif çalmalarna verecei destek ile de sadece ekonomi alannda Diyarbakra hizmetin yetmeyeceini, bu faaliyetlere de verilecek destei kendilerine bir görev olarak aldklarn göstermi oldu.

Ana Sayfaya Git