Dünya Engelliler Günü öncesinde Başkan Beyoğlu’na plaket

Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Askan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek plaket verdi.

Haberler 03.12.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Dernei Bakan Ömer Askan, Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu makamnda ziyaret ederek, engellilere yönelik yapm olduu desteklerden dolay plaket takdim etti. Dernek Bakan Ömer Askan, Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun görevi devrald günden bu yana engelli vatandalara her türlü destei sunduunu dile getirdi. Askan, Adanmlk iaryla yola çkan Hüseyin Beyolu ve ekibi, gerçekten Balar tarihine isimlerini altn harflerle yazdrdlar. Daha yl dolmadan gerçekletirilen bu hizmetler, Balar ilçemizin çehresini deitirdi, insanlara umut alad. Göreve geliinin ilk aylarnda, engellilere ve ihtiyaç sahibi ailelere gda paketi yardmnda bulunmutu. Hem bizlere, bütün Balar halkna, sadece makamnn deil, gönlünün kaplarn da açarak, örnek bir belediyecilik baars göstermitir. Kendisini hem ziyaret etmek, hem de yapm olduu çalmalar için, teekkür mahiyetinde plaket takdim ettik. Bu vesileyle, Hüseyin Beyolu ve ekibine bir kez daha teekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz dedi.

Kapmz da gönlümüz de sonuna kadar insanlarmzn hizmetindedir

Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ise engelli vatandalara yaplan hizmetleri toplumsal bir görev ve vicdani bir sorumluluk olarak gördüklerini belirterek, Biz yaradlan severiz yaradandan ötürü anlayndan geliyoruz. Bizim için esas olan insandr ve insana hizmet etmeyi sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Bunun için hiçbir ayrm yapmyoruz. Belediyemiz bünyesinde çok sayda engelli kardeimizi istihdam ediyoruz. Göreve geldiimizden bu yana çeitli vesilelerle engelli kardelerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütüf olarak deil, sorumluluk olarak kabul ediyoruz. nsanlarmzn dertleriyle hemhal olmay, onlarn dualarn almaya talip olmay iar edinmiiz. Dünya lideri olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann dedii gibi, Bizler halkmzn efendisi deil, tam tersine hizmetkar olma bilinciyle hareket etmekteyiz. Kaliteli, kalc ve köklü çözümler sunmak amacyla çktmz yolculukta, vazifemizin son gününe kadar, gayretlerimizi sürdüreceiz. Bizlere destek olan Diyarbakrl hemehrilerimiz ve Balar halkna da en kalbi duygularmzla teekkür ediyoruz. 3 Aralk Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardelerimizin bu özel günlerini tebrik ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git