Edemen güven tazeledi

SPOR Toto 2'inci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif'te dün yapılan olağanüstü kongresinde, tek liste ile gidilen seçimde, Nurullah Edemen yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Haberler 05.01.2017 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kongre öncesi geçtiimiz günlerde geçirdii trafik kazas sonucu hayatn kaybeden takm kaptan ehmus Özerin görüntülerinin yerald bir sinevizyon gösterisi yapld. Sayg duruunun ardndan divann seçimi yapld. Daha sonra eski kulüp bakan Nurullah Edemenin bakanlndaki tek liste ile gidilen seçimde, kongre üyelerinin tamamnn oyunu alarak yeniden bakan seçildi.

Seçim sonras konuan Bakan Nurullah Edemen, üye saysn çoaltarak büyük bir aile olmay hedeflediklerini belirterek, Bize bu görevi layk gören delegelerimize sonsuz teekkür ediyorum. Kulübe maddi kaynak salamak amacyla, 0 521 ile balayan Amedcell isimli yeni bir iletiim operatörü kuracaz. Ve yine Amedspor Televizyonunu kurup yayna geçmek için en ksa sürede gerekli çalmalara balayacaz dedi.

Futbolcularn, ligin ikinci devre hazrlklarn Antalyada sürdürdüünü anlatan Bakan Edemen, takma 3 takviye yapldn ifade ederek, Bu arkadalarmzn isimlerini imdilik açklamak istemiyoruz. Ama çok kaliteli olduklarna inandm 3 kardeimizi takmmza kazandrdmza yürekten inanyorum. lk yarnn son haftalarnda istemediimiz sonuçlar aldk. kinci yarya çok daha iyi bir ekilde balayarak, ampiyon olmak istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git