Edemen’den Veda Mesajı

Kongre kararı alan Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen aday olmayacağını ve görevi bırakacağını açıkladı.

Haberler 09.10.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 12.10.2018 - 16:34

Edemen veda mesajnda öyle dedi;

Kendi evimizde oynadmz Manisaspor maç her anlamda çok güzel bir gün yaatt bize. Öncelikle tribünleri uzun zamandr ilk defa bu kadar dolduran ve cokulu ve centilmen bir tribün örnei ortaya koyan taraflarmza çok ama çok teekkür ederim. Sizler hep tribünde olun ve Amedsporun yannda olun. artlar ne olursa olurda olsun dik durun. Bu duru tpk Amedsporun duruu ve direnii gibi çok anlamldr.

Teknik Heyet Ve Futbolculara Övgü

Daha sonra içinde olduumuz olumsuz ekonomik koullara ramen performans anlamnda ylmayan ve sahaya çknca her eyini ortaya koyan karakterli sporcu kardelerime çok ama çok teekkür ediyorum. Sizler gibi karakterli bir sporcu gurubuyla çalmak gerçekten benim adma keyifli oldu.

Yine deneyim ve bilgisine çok inandm ve çok uzun yllar bu kulüpte çalmasn istediim Sertaç hocamza ve bir o kadar bizlere katk sunan yardmc hocalarmza da gerçekten içten teekkürlerimi sunuyorum. Her eyin zaman içinde çok daha güzel olacan biliyorum ve buna yürekten inanyorum.

Amedspor Bir Üst Kimliktir

Bu takm oynadkça takm olacak ve bunu hep birlikte göreceiz. Ekonomik çkmazmz amak adna gittiimiz kongre sürecinde kulübümüze güzel sonuçlar douracaktr. Bütün olumsuz koullara ramen yaratlan bu güzel takm inallah kongre sürecinde sonra oluacak yeni yönetimle birlikte çok daha iyi bir süreç önümüze koyacaktr.Unutmayn Amedspor bir üst kimliktir ve bu bilince sahiplenmek gerekir.

Ben ve yönetici arkadalarm bugüne kadar çok zor süreçleri bamz dik anlmz açk yönettik ve bunun gururunu bir ömür tayacaz. Ne mutlu bize onurlu bir görevi laykyla yaptk. Yaptklarmzla vicdanen rahatz, isteyip de yapamadm çok aça çok projelerim vard. Ama koullar uygun olmad. Ekonomik çkmaz bizi çok çkmaza soktu.

Sahte Kovboylar Ve hanetçiler de Gördük

Yaammn en onurlu görevini bir süre sonra brakacam. Bu süreçte birlikte çaltm herkese, sonsuz teekkürler. 46 yanda biri olarak Amedspor bende maddi ve manevi çok ey götürdü ama yaam deneyimi anlamnda çok ama çok ey katt. Bu onurlu görevi yürütürken yaam bana sahte kovboylar tanma ans verdi en azndan.

Ana Sayfaya Git