Edirnespor’da Diyarbakırlı Başkanın Farkı

Diyarbakır dışında yaşayan iş ve spor insanları, bulundukları şehirlerin spor kulüplerinde yöneticilik yaparak başarılı işler yapmalarıyla dikkat çekerken, 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Edirnespor, Diyarbakırlı genç iş insanı Onur Yaren Ayaydın’ın başkanlığında yıllar sonra şehirde heyecan yaratmış durumda. Diyarbakır’da doğup büyüdükten sonra Edirne’ye yerleşen Ayaydın, Edirne spor camiasında sempati kazanmış durumda.

Haberler 26.03.2024 - 15:34 Son Güncelleme : 26.03.2024 - 15:34

EDİRNENİN İŞ VE SPOR DÜNYASINDA ETKİLİ

3.Lig 1.Grupta başarılı bir sezon geçiren Edirnespor, Diyarbakırlı iş insanı Onur Yaren Ayaydının başkanlığında Play-Offa koşuyor. Zor bir grupta yer almasına rağmen başarılı bir performans ortaya koyan Trakya temsilcisi, bitime 5 hafta kala topladığı 3 puanla 5.sırada yer alıyor.

Diyarbakırspor tribünlerine yetişen, Diyarbakırda doğup büyüyen ve öğrenim hayatını da yine Diyarbakırda tamamlayan Ayaydın, yıllar önce yerleştiği Edirnede hem iş hem spor dünyasına sevilen bir isim haline geldi.

GEçEN SEZON LİGDE TUTTU, BU SEZON ZİRVE YARIŞINDA

Geçen sezon Edirnespora başkan olan Ayaydın, geçen sezon ligde tuttuğu takımı bu sezon da Play-Offa taşıyor. Edirnenin uzun yıllardır sporda başarıya aç olduğunu belirten Ayaydın,Edirnespor uzun yıllar 1.Ligde oynamış ve Süper Ligin kapısından dönmüş bir camia. Ondan sonra amatöre kadar düşmüş. İki sezondur doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon çok iyi gidiyoruz. Hedefimiz öncelikle Play-Offa kalmaktır. Edirne halkı başarıyı çok istiyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. diye konuştu.

Ana Sayfaya Git