Efsane Diyar’ın Kalesi Sağlam Ellerde

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olup Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselmek isteyen Diyarbakırspor, transferde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Haberler 18.07.2019 - 01:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

u ana kadar üst liglerden bir çok oyuncuyu renklerine balayan efsane kulüp,geçen sezon BALda Yolspor formasn giyen baarl kaleci Mahmut Nergizi de transfer ettiini açklad.

Diyarbakrspor Nerede Olursa Olsun Büyüktür

Kulüp Bakan Ekrem Karakoç,hem genç hem de baarl bir kaleci transfer ettiklerini belirterek,ampiyon takm oluturacak transferlere devam edeceiz dedi.

Baarl file bekçisi Mahmut Nergiz ise,Diyarbakrspor hangi ligde olursa olsun büyüktür ve her Diyarbakrl gibi benim de hayallerimi süslemitir. O büyük arma ve forma altnda ampiyonluklar yaayarak efsaneyi hak ettii yere getirmeye geldik dedi.

Türkiye kincisi Olan Karmann Oyuncular

Yeil-Krmzl kulübün futbol ube sorumluluuna getirilen Mehmet Budaknn TFF Milli Takmlar Bölge Teknik Sorumlusu olduu dönemde üç yl önce Türkiye ikincisi olan bölge karmasndaki genç oyuncular tercih eden Diyarbakrspor hem bu yl ampiyon olmay hem de gelecek yllarn iskeletini oluturmay planlyor.

Ana Sayfaya Git