Efsanede ikinci yarı alarmı

Sezonun ilk yarısında başarılı bir grafik çizerek şampiyonluk potası içinde tamamlayan Diyarbakırspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 18 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı öncesinde takıma takviyeler yapılacak. Teknik sorumlu Aytekin Yıldırım,”İkinci yarıya iyi hazırlanıp BAL Ligine yükseleceğiz. Bu inancı yüksek bir şekilde taşıyoruz” dedi.

Haberler 04.01.2020 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginin ilk yarsn 30 puanla ikinci srada tamamlayan Diyarbakrspor, önce 4 takmn kalaca Play-Offa kalp ardnda Play-Offta ampiyon olmay ve olas baraj maçn kazanarak sezon sonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselmeyi amaçlyor.

Sezonun ilk yarsnda kalan futbolcu alacaklar ödenirken, gözler devre arasnda yaplacak transferlere çevrildi. kinci yar hazrlklarna balayan Yeil-Krmzl takm, baz mevkilere tecrübeli isimlerden oluan takviyeler yaparak ikinci yarya güçlü bir ekilde girmek istiyor.

Tarihi Bir Sezon Olacak

18 Ocakta balayacak sezonun ikinci yarsnn Diyarbakrspor için tarihi bir dönemeç olacan belirten teknik sorumlu Aytekin Yldrm,hedeflerinin tüm camia olarak kenetlenip BAL Ligine yükselmek olduunu söyledi. Aytekin,Tüm sezonlar önemli ancak bu sezonun daha fazla. Diyarbakrspor, bu sezon BAL Ligine yükselirse hem Diyarbakrsporun yeniden douu olacak,hem bölgenin ve Diyarbakrn futbolda önü açlacak. Diyarbakrspor, bölgenin futboldaki lokomotifidir. Tüm camia olarak kenetlenip bu baary yakalamak istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git