Efsaneler Karadenizde

Diyarbakır’daki masterler takımlarından forma giyen isimlerden oluşan Diyarbakır Masterler Birliği Karması ,Diyarbakırspor’un efsane futbolcusu Vehbi Günay adına memleketi Giresun’da düzenlenecek turnuvaya katılacak. 18-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvada bir çok eski ünlü futbolcu forma giyecek.

Haberler 19.07.2019 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Masterler Birlii futbol takm,Diyarbakrsporun efsane futbolcusu Vehbi Günay adna memleketi Giresunda düzenlenecek turnuvaya katlacak.

Diyarbakrl olan Görele Kaymakam Erdoan Turan Ermin katklaryla düzenlenen ve 4 gün devam edecek turnuvada Diyarbakrsporun efsane futbolcularndan Vehbi Günay,Baykul Tüysüz, Vahdet Tekeli , Ümit Ozan Kazmaz ve ehmus Suna ile Görele Kaymakam Erdoan Turan Ermi de forma giyecek. Turnuvada Diyarbakr, Bandrma, Ege öhretler ve Giresun Görele takmlar yer alacak.

Bizim çin Gurur Verici

Diyarbakr Masterler Birlii Bakan Veysi Akar,Diyarbakrsporun tarihine damga vuran futbolcularn ter dökecei turnuvaya Diyarbakr olarak katlmalarnn anlaml olduunu söyledi. Akar,Kentimizin ortak deeri olan Diyarbakrsporumuzun geçmiini önemsiyoruz. çünkü çocukluk ve gençlik dönemlerimizde takip ettiimiz Diyarbakr sporda forma giyen Vehbi, Baykul, Ayhan, Ergün, Vahdet, Vedat, Tuncay ve dier aabeylerimizin büyük baarlar bizlere futbolu çok sevdirmitir. Vehbi Günay adna düzenlenen bu turnuvann bir parças olmak bizi çok mutlu ediyor.

Katk Sunanlara Teekkür

Bu güzelim turnuvay hazrlayan bata Recep çolak Bakanmz olmak üzere Görele Belediye Bakan sayn Tolga Erener, turnuvaya katlm salayan takmlar, takmmzda forma giyecek olan Vehbi Günay , Görele Kaymakam hemerimiz sayn Erdoan Turan Ermi ve takmmzn güzide oyuncularna çok çok teekkür ediyoruz.Kadim ehrimiz olan Diyarbakrmz Karadeniz turnuvasnda en iyi ekilde temsil etmeyi planlyoruz.dedi.

Ana Sayfaya Git