Eksik Galatasaray kritik virajda

Süper Lig'in 32'nci haftasında Galatasaray, bugün Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son maçta Çaykur Rizespor'a evinde 4-3 mağlup olan sarı-kırmızılıların artık puan kaybına tahammülü yok.

Haberler 03.04.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray, Süper Ligin 32nci haftasnda bugün deplasmanda Ataka Hatayspor ile karlaacak. Antakya Atatürk Stadnda saat 19.00da balayacak mücadeleyi hakem Frat Aydnus yönetecek. Aydnusun yardmclklarn Aleks Tacolu ve Erdem Bayk yapacak. Maçn dördüncü hakemi Atilla Karaolan olacak.

ampiyonluk yolundaki kritik viraj öncesi Galatasarayda eksikler can skyor. çaykur Rizespor maçnda gördükleri kartlar sebebiyle cezal duruma düen DeAndre Yedlin, Marcao ve Luyindama yarn forma giyemeyecek. Emre Klnç ve Taylan Antalyalnn da hastalklar sebebiyle oynayamayacak olmas takmdaki eksik saysn artrd. Öte yandan, Kerem Aktürkolu da adalesinden sakatland. Birçok önemli oyuncusundan yoksun olarak Hatayspor karlamasna hazrlanan sar-krmzllarda teknik direktör Fatih Terim, hafta boyu oyun sistemi ve karlamann ifreleri üzerinde çalt.

TEK SANTRFORA DÖNÜ

Son iki maçta sahaya çift santrfor sistemiyle çkan Galatasarayda teknik patron Terim, Hatayspor karlamasnn ana plann tek santrfora göre yapt. Marcao ve Luyindamann yokluunda savunmann merkezinde Donkun yannda genç Ozornwafor hazrland. Sa bekte ise Yedlinin yerine Martin Linnes düünülüyor. En ileriye Kolombiyal yldz Falcao planlanrken, Sofiane Feghouli de 11e monte edilecek.

YOLCULUK BUGÜN

Galatasaray bugün Floryadaki son çalmasn yapp saat 16.00da uçakla Hataya hareket edecek.

LEVENT AHNE ZORLU GÖREV

Bu arada, teknik direktör Fatih Terime çaykur Rizespor maçnda yaanan olaylar sonras Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafndan verilen 2 maçlk ceza, dün Tahkim Kurulu tarafndan onand. Tecrübeli teknik adam kulübede görev yapamayacak. Takmn banda sahaya Levent ahin çkacak.

Ana Sayfaya Git