Elazığ Doğukent Stadı denetlendi

Elazığ'da geçici olarak profesyonel takımların karşılaşmalarını oynayacağı Doğukent Stadı TFF tarafından denetlendi.

Haberler 04.09.2020 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazn profesyonel liglerdeki takmlar Elazspor ile Karakoçan FKnn 2020-2021 Sezonunda maçlarn oynayacaklar Doukent Butik Stad, TFF tarafndan denetlendi. TFF yetkili zemin uzman tarafndan geçer not alan Doukent Stad, Ankaradan gelecek olan heyet tarafndan bir denetime daha tabi tutulaca, maçlarn oynanp, oynanmayacana karar verilecei kaydedildi.

ncelemede bulunan Stad Denetmeni TFF Zemin Uzman Ylmaz Yücekaya, Stadn yüzde 99unun tamamlandn, küçük eksikliklerin de giderilerek Elaza standartlarn üstünde bir tesis kazandrldn aktard.

Elazspor ve Karakoçan FKnn maçlarn Doukentte oynatmay planladklarn aktaran Gençlik Spor l Müdürü Abdulsamet Eren, Allaha çok ükür sahamz futbol oynama hazr, sadece bir iki tane ufak rötuumuz kalm. Onlar da bu hafta içerisinde tamamlanr. Bu sezonu burada balatmay planlyoruz. limize gerçekten nezih bir saha kazandrdk, çünkü bu saha profesyonel takmlarmz için planlanan bir saha deil. Yeni ehir Stadyumu hzla devam ediyor. Orada da yüklenici firmaya 600 gün süre vermitik, O süre içerisinde inallah sahamz teslim alrsak, bu sahamz da amatör takmlara, Bölgesel Amatör Lig takmlarmza inallah brakacaz dedi.

Ana Sayfaya Git